Yazdır

Alex de Souza, Beşiktaş ile anlaştı!

Tarih: 30 Ekim 2017 - 12:40

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza'nın Beşiktaş ile alt yapı sorumluluğu konusunda anlaştığı iddia edildi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ekim ayı başında Brezilya'ya gitmişti. Bu konudaki haberler spor basınında yer aldı. Orman ve ekibini Brezilya'da Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex De Souza ağırlamış ve yakından ilgilenmiş.

Neredeyse bütün programlarında ekibe eşlik etmiş. Biz de bu samimiyetin perde arkasını merak edip araştırdık. Alex De Souza, Galatasaray- Fenerbahçe derbisinden sonra verdiği mülakatlarda, başkanlık yarışı, Fenerbahçe ya da Galatasaray'a gelme konularında çok net cevaplar vermişti. Her iki takıma da gelmeyi düşünmediğini, başkanlık yarışında da Aziz Yıldırım ya da Ali Koç'u desteklemeyeceğini net bir şekilde İfade etmişti.

Şimdi bu net cevapların arkasındaki gerçeği size açıklıyoruz. Fikret Orman ve ekibi Brezilya'da iken işi bitirmiş. Duyumlarımıza göre, Alex De Souza İle Beşiktaş'ın altyapı sorumluluğu için el sıkışılmış. Türkiye futbol kamuoyu, özellikle de Fenerbahçeliler Alex hayalleri kurarken, Beşiktaş yine yapmış yapacağını. Fenerbahçe ile özdeşleşen Alex'i Beşiktaş'a gelmeye ikna etmiş. Yine öğrendiğimize göre, 2018 başında Alex'in Beşiktaş ile anlaşma yapması bekleniyormuş...

(Para Dergisi)

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/alex-de-souza-besiktas-ile-anlasti/1244244