Yazdır

Garanti’den Kurban Bayramı’na özel kredi

Tarih: 08 Ağustos 2017 - 13:42

Garanti Bankası, Kurban Bayramı öncesi müşterilerinin artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi amacıyla, avantajlı faiz oranlarıyla Bayram Kredisi kampanyasını başlattı.

Kampanya kapsamında müşteriler, %1,29’dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Kredi almak isteyenler; Garanti Bankası şubelerinden, www.garanti.com.tr adresinden, Garanti Cep ya da Garanti Internet’ten, 444 0 335 Tam Destek Hattı’ndan, Garanti Bankası Paramatik’lerinden hızlı ve kolayca başvuruda bulunabiliyor. İnternet Şubesi veya Cep Şubesi kullanıcıları ise şubeye gitmeden hesabına aktarılan kredisini anında kullanabiliyor.

Kurban Bayramı kredisi hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Bayramın hem okulların açılmasından hemen önceki günlere hem de tatil dönemine denk gelmesi doğal olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha da artırıyor. Garanti olarak, müşterilerimizin bu dönemdeki ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla hazırladığımız ihtiyaç kredisi kampanyamızı, 48 aya varan vadeler ve çok uygun faiz oranlarıyla hayata geçiriyoruz. Müşterilerimiz, ihtiyaçlarını ertelemek durumunda kalmadan, kendilerine en uygun başvuru kanalından başvurularını kolayca yaparak Bayram kampanyamızdan yararlanabilirler.” dedi.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/garantiden-kurban-bayramina-ozel-kredi/1219774