Yazdır

Yapı Kredi’den yeni emeklilere tam destek

Tarih: 08 Ağustos 2017 - 12:21

Yapı Kredi, SGK ile imzaladığı protokol kapsamında, emeklilerin artık ilk aydan itibaren yanında olacak. 1 Ağustos 2017 tarihinden sonra emekli olanlar, ilk emekli maaşlarının ve ikramiyelerinin yatırılması için Yapı Kredi’yi seçebilecek.

Emekli maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi tercih eden müşteriler, toplam 450 TL’ye kadar nakit TL kampanyasından yararlanabilecek. Yeni emekliler, en son çalıştıkları kuruma ve SGK’ya iletecekleri form ile hızlı ve kolay bir şekilde Yapı Kredi müşterisi olabilecek.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Yapı Kredi Grup Direktörü Serkan Ülgen, emekli bankacılığı alanında müşteri odaklı bankacılık anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti. Bu kapsamda son olarak SGK ile anlaşma yaparak ilk maaş alımı için tercih edilebilecek bankalar arasında yer aldıklarını söyleyen Ülgen, “Yapı Kredi olarak Türkiye’de toplam nüfusun yüzde 14,3’ünü oluşturan 11.3 milyon emeklinin hayatlarını kolaylaştıran ürün ve hizmetler sunuyoruz. SGK anlaşmamız doğrultusunda da 1 Ağustos itibariyle emekli olanlar ilk maaş bankası olarak bankamızı tercih edebilecek ve sunduğumuz tüm avantajlardan faydalanabilecek. Yapı Kredi’yi seçen yeni emeklilerimiz 450 TL’ye kadar nakit TL kampanyamızdan faydalanabilecek. Bunun yanı sıra yeni emekliler avantajlı faiz oranlarımız ile birikimlerini en iyi şekilde değerlendirebilecek. ‘Hizmette Sınır Yoktur’ anlayışımızla tüm emekli müşterilerimizin yanında olmaya ve ihtiyaçlarına yönelik bankacılık hizmetleri geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yapı Kredi’den emeklilere yönelik özel hizmetler 

Yapı Kredi, tüm emekli müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik farklı kolaylıklar sunuyor. Banka, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan emekli müşterilerine İnternet Şubesi, Telefon Bankacılığı, Mobil Şube ve ATM’lerden yapılan havalelerde ücret muafiyeti sunuyor. Yapı Kredi’nin tüm emekli müşterileri, ücretsiz düzenli ödeme talimatı verebiliyorlar. Ayrıca, emekli müşteriler nakit ihtiyaçlarını Yapı Kredi ATM’lerinden 3 bin TL’lik günlük para çekme limiti ile karşılayabiliyorlar. 

Yapı Kredi, emekli müşterilerine özel olarak sunduğu Medline paketi ile doktorlu kara ambulansı, telefonla tıbbi danışmanlık ve hastane organizasyonu hizmetlerini de ücretsiz olarak sağlıyor.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/yapi-krediden-yeni-emeklilere-tam-destek/1219734