Yazdır

Anadolubank'ta atama

Tarih: 04 Nisan 2017 - 15:18

Ferudun Canbay ve Sencan Derebeyoğlu Anadolubank'ta yönetime girdi

Anadolubank’ın Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı’na Ferudun Canbay, Yönetim Kurulu ve Denetim Komitesi Üyeliği görevine Sencan Derebeyoğlu atandı.

1973 yılında doğan Ferudun Canbay, 1997 yılında ODTÜ, Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2001 yılında İngiltere University of Birmingham’da Uluslararası Bankacılık ve Finans yüksek lisans programını tamamladı. Yapı Kredi, Tekfenbank, Euro Bank ve Burganbank’ta çeşitli pozisyonlarda görev alan Canbay, 2015 yılından bu yana Anadolubank Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktaydı.

Sencan Derebeyoğlu, 1958 yılında İstanbul’da doğdu. 1980 yılında Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Derebeyoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Makine Bölümü ve Marmara Üniversitesi Bankacılık Bölümü yüksek lisans programlarını tamamladı. Derebeyoğlu, Siemens ve Anadolu Eksport’ta çalıştıktan sonra bankacılık kariyerine Uluslararası Endüstri ve Ticaret Bankası’nda başladı, sırasıyla Türk Ekonomi Bankası, Tekstilbank ve GSD Holding’de çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Ferudun Canbay 27 Mart 2017 itibari ile kariyerine Anadolubank Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak, Sencan Derebeyoğlu ise 16 Mart 2017 itibari ile Anadolubank Yönetim Kurulu ve Denetim Komitesi Üyesi olarak devam edecek.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/anadolubankta-atama/1182404