Yazdır

TEBSAYAR'a Gamechangers 2016'dan inovasyon ödülü

Tarih: 21 Aralık 2016 - 12:56

TEB, Gamechangers Turkey 2016 Ödülleri'nde bilgisayar ve mobil cihazlardan anlık olarak satış performansını ölçümleyen TEBSAYAR ile İnovasyon Ödülü’ne layık görüldü

Türkiye’nin en yenilikçi şirketlerini 10 farklı kategoride değerlendiren ve Pazarlama Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen Gamechangers Turkey 2016 Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl üçüncüsü 7 Aralık Çarşamba günü Raffles Otel’de gerçekleştirilen Gamechangers Turkey 2016 Ödülleri töreninde Türk Ekonomi Bankası (TEB), bankacılık sektöründe ilki gerçekleştirdiği TEBSAYAR ile “İnovasyon Ödülü”ne layık görüldü. Mobil cihazlardan ve ofis bilgisayarlarından anlık olarak hacim gelişimleri ve satış performansını takip ederek ölçümlemeye olanak veren TEBSAYAR, sağladığı katkılarla fark yarattı.

TEBSAYAR ile satışlar yüzde 15 arttı

Anlık olarak satış performansını ölçümlemek ve gerekli noktalarda aksiyon almak için olanak tanıyan TEBSAYAR ile satışların yüzde 15 artırılmasına destek sağlanırken; raporlamalar için harcanan iş gücünden tasarruf sağlandı ve iş verimliliği önemli oranda arttı.

TEB geçtiğimiz yıl Kurum içi Girişimcilik Programı ile Gamechangers Turkey 2015’te Liderlik Ödülü’nü kazanmıştı.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/tebsayara-gamechangers-2016dan-inovasyon-odulu/1150266