Yazdır

TEB’in online platformu HIPPO’ya ödül

Tarih: 14 Aralık 2016 - 14:14

TEB, HIPPO isimli online platformuyla Distribution and Marketing Innovation Awards’ta, Satışgücü ve Değişim Yönetimi kategorisinde bronz ödüle layık görüldü

Kurum içinde ve dışında hayata geçirdiği çalışmalarla inovasyonu geliştirmeye ve yaygınlaştırmaya yönelik önemli adımlar atan TEB, sektörde ‘ilk’ olarak hayata geçirdiği inovatif çalışmaları ve uygulamalarıyla ulusal ve uluslararası alanda ödül almaya devam ediyor. TEB, son olarak satış ekiplerinin performanslarını daha eğlenceli, daha pratik ve daha motive edici bir şekilde takip etmelerine olanak sağlayan HIPPO adlı oyunlaştırma tabanlı platform projesiyle EFMA & Accenture tarafından düzenlenen Distribution and Marketing Innovation Awards’tan ödül aldı.

En inovatif bankaların ödüllendirildiği Distribution and Marketing Innovation Awards’ta TEB, “Satışgücü ve Değişim Yönetimi” kategorisinde bronz ödüle layık görüldü. Başvuran projelerden sektörü etkileme gücü ve diğer sektörlerle ülkelere uyarlanabilme özelliğinin arandığı ödül programında TEB, yüzlerce global bankanın arasından ödül almayı başardı.

Satış ekibine özel eğlenceli uygulama: HIPPO

TEB, satış yönetimi sürecinin oyunlaştırılması olan HIPPO uygulamasıyla satış ekibine özel yeni bir platform oluşturdu. Yeni jenarasyon dijtital çalışanların beklentilerine göre banka sisteminden bağımsız olarak sıfırdan tasarlanan bu uygulama ile kullanıcılar profil oluşturabiliyor, oluşturdukları profilleri sosyal medya hesaplarına ekleyebiliyor,  performansları ile puan ve rozet kazanabiliyor ve kazandıkları puanları hediyeler için kullanabiliyor. Aynı zamanda platform üzerinden satışlarını ve performanslarını anlık takip edip, bu sayede de gerektiği noktada hızlı aksiyon alabiliyorlar.

HIPPO ile satış adetleri %20 oranında artış gösterdi

HIPPO’nun eğlenceli yapısı sayesinde satışlar %20 artıp, HIPPO ile kampanyalara alınan dönüşler emaile göre %80 daha yüksek çıkarken,  oyunlaştırma elementlerinin günlük işlere dahil edilmesiyle rutin gibi hissedilen işlerin, güzel kurgulanmış bir hikaye ve  süreçle daha eğlenceli, daha akıcı ve daha teşvik edici bir hal aldığı kanıtlanıyor.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/tebin-online-platformu-hippoya-odul/1147767