Yazdır

Aktif Bank NKolay Kredi ile ödül aldı

Tarih: 14 Aralık 2016 - 10:49

Aktif Bank, NKolay Dijital Kredi ürünü ile dünyanın en itibarlı finansal ödüllerinden Financial World Innovation Awards’da bu sene de ödül kazandı

Geniş hizmet ağı ve yenilikçi uygulamalarıyla farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler geliştiren Aktif Bank, Finans Sektörüne yön veren en iyi uygulamaların yarıştığı ve her yıl dünya genelinde öncü finans kurumlarının yarıştığı ‘Financial World Innovation Awards’ kapsamında bir ödül daha kazandı.

Aktif Bank, 8 Aralık 2016 günü Londra’da düzenlenen törende, geleneksel bankacılık dışına çıkan yaklaşımı çerçevesinde kısa bir sürede oldukça başarılı sonuçlar elde eden NKolay dijital kredi ürünü ile Mevduat ve Kredi Ürünlerinde İnovasyon Ödülü’ne layık görüldü.

2016 yılı başında hizmete sunulan N Kolay Kredi, birinci yaşını doldurmadan 800 bin adete yakın müşteriden 5 milyar TL’den fazla kredi başvurusu aldı. Tamamen dijital ortamda 5 dakikadan kısa sürede kredi sürecinin tamamlandığı Nkolay Kredi’nin en büyük başarısı, ulaştığı rakamlar kadar kredi kullanan müşterilerin ölçülmüş yüksek memnuniyetleri ve yüzde 90’lara varan ürünü tevsiye etme skorları oldu. Nkolay Banka Kartı ve kredinin bundle halinde değer önerisi yarattığı Nkolay Kredi rakamsal başarılarının yanı sıra Aktif Bank’ın geleneksel bankacılık anlayışının dışına çıkan yaklaşımı nedeniyle birincilik ödülüne layık görüldü.

‘Başarının sırrı, daima en iyiyi hedeflemek’

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, finans sektörünün en saygın organizasyonlarından Financial World Innovation Awards’da ödül almanın gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Türkiye’nin en yenilikçi yatırım bankası olarak, ürün ve uygulamalarımızın global ölçekte takdir edilmesi, bizi daha iyiye ulaşmak için motive ediyor. Finans dünyasında hayli prestijli kabul edilen bu değerli ödüle layık görülmemiz, müşterilerimize daima en iyiyi sunma anlayışımızın sonucudur. Türkiye’den de çok sayıda bankanın başvurduğu bu ödül töreninde uluslararası rekabet içinde başarılı olduğumuz ve ülkemiz adına bu sonucu elde ettiğimiz için ayrıca mutluluk duyuyoruz. Dijital servis modellerine çok inanıyor ve bu kapsamda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugün 2,5 milyonu aşan banka/kredi kartlarımızın yaklaşık yüzde 70’ini tamamen dijital süreçlerle edindiriyor, günlük bireysel kredi satışlarımızın üçte birini dijital platformlarımızdan gerçekleştiriyoruz. Yakın zamanda lansmanını yapacağımız yeni mobil uygulamalarımız ile müşterilerimize değer yaratmaya ve özel çözümler geliştirmeye devam edeceğiz.”

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/aktif-bank-nkolay-kredi-ile-odul-aldi/1147683