Yazdır

Seçimi kim kazanacak, bir sürpriz olur mu?

Tarih: 12 Aralık 2016 - 15:38

Kasabanın meselesi ‘Bir Sevda İşi’… Ailece izlenebilecek keyifli komedi TRT1’de

Türkiye’nin kamu yayıncısı TRT’nin, televizyon ile sinemayı buluşturan iddialı ve uzun soluklu projesi TRT TV Filmleri kapsamında yer alan “Bir Sevda İşi”, TRT Ev Sineması kuşağında seyirci ile buluşuyor. Senaryosunu İsmail Doruk’un yazdığı, yönetmenliğini ise Özkan Çelik’in yaptığı film, 15 Aralık Perşembe akşamı 20.00’de TRT1 ekranlarında olacak.

Kendi halinde, hali vakti yerinde bir adam olan Yasin Bedir’in köylülerin oldubittiye getirmesiyle yeni kurulan beldeye, başkan adayı olması ile gelişen olayları ve seçim sürecinde yaşadıklarını anlatan ‘Bir Sevda İşi’nin konusu özetle şöyle:

İlk başta gönülsüz olan Yasin Bedir, adaylık süreci ilerledikçe hırsa kapılır ve başkan olma meselesini “bir sevda işi” diye adlandırır. Karşındaki aday Musa Çay da en az onun kadar hırslıdır. Yasin ve Musa seçilebilmek için kesenin ağzını açar. Özellikle Yasin seçmenlerden oy toplayabilmek için varını yoğunu tüketir hatta bankadan yüklü miktarda kredi çeker. 

Seçim günü yaklaştıkça her iki aday da son kozlarını oynar. Yasin artık seçileceğine emindir. Bu özgüvenle seçim gününü bekler. Başyardımcısı Mülayim’e göre başkanlık ceptedir.

Seçimi kim kazanacak? Yasin umduğunu bulabilecek mi, yoksa Musa büyük bir sürpriz mi yapacak? Ailece izlenecek keyifli komedi “Bir Sevda İşi” 15 Aralık Perşembe akşamı 20.00’de TRT1 ekranlarında.

Yapımcılığını Mustafa Ensari Dal ve Volkan Atmaca’nın üstlendiği, yönetmenliğini Özkan Çelik’in yaptığı “Bir Sevda İşi’nin senaryosu ise İsmail Doruk’a ait. Ekranda beğeniyle izlenen Uğur Çavuşoğlu, Selim Erdoğan, Feyza Çipa gibi oyuncuları kadrosunda barındıran filmin kadrosunda yer alan diğer isimlerse: Cem Zeynel Kılıç ve Muhammed Cangören.

 

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/secimi-kim-kazanacak-bir-surpriz-olur-mu/1146965