Yazdır

Nihat Doğan'dan dolarları bozdurun çağrısı

Tarih: 03 Aralık 2016 - 06:39

Nihat Doğan, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı videolu paylaşımda dolarların bozulması çağrısında bulundu.

Türkücü, survivor yarışmacısı, Nouma’nın belalısı,magazin yorumcusu ‘Özgecan’ için söylediği sözlerle ülke gündemine oturan Nihat Doğan, yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Nihat Doğan, son günlerde ABD dolarının rekor üstüne rekor kırmasının ardından sosyal medya hesabından vatandaşlara 'Dolar bozdurma' çağrısında bulundu.

Nihat Doğan, videolu paylaşımında, "Kardeşlerim, dolarları satacağız lakin vatanı asla ve asla satmayacağız. Haçlı siyonist ittifakı şunu çok iyi bilsin ki; işgalle, darbeyle, tankla ve bombayla yıkamadığı bu şerefli milleti, ekonomik darbeyle asla ve asla yıkamayacak. Sizlere, eskiden yaptığınız gibi  yazar kasa attırmak suretiyle bir daha bu milletin üzerine ameliyat yaptırmayacağız. Yazar kasa atmak suretiyle bu milleti dizayn edemeyecek, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Size Anadolu'yu böldürmeyeceğiz, size büyük İsrail'i kurdurmayacağız. Bunu böyle kafanıza sokun." ifadelerini kullandı.

Yeter ki Recep Tayyip Erdoğan gitsin ülke yıkılsa da sorun değil diyen seküler hain güruh ile Pensilvanya'daki atanamamış sahte mesih zamane Deccali fetonun çomarlarına değil bu sözlerim onlar dinlemese de olur #BozDolarıAlLirayı

Nihat Doğan (@nihatdogan_nd) tarafından paylaşılan bir video ()

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/nihat-dogandan-dolarlari-bozdurun-cagrisi/1143574