Yazdır

Olaylı derbide... Aziz Yıldırım yeride duramadı

Tarih: 13 Kasım 2016 - 21:08

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ndeki derbide Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank’ı 92-74 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibine karşı iç sahada üst üste 14. galibiyetini aldı.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasındaki derbide Fenerbahçe, evinde Galatasaray Odeabank’ı 92-74 yendi. Fenerbahçe, ezeli rakibine karşı iç sahada üst üste 14. galibiyetini aldı. THY Euroleague'de cuma akşamı Baskonia deplasmanında ağır bir yenilgi alan Fenerbahçe, Galatasaray'ı 92-74 yenerek ligde üst üste 5. galibiyetini aldı.

AZİZ YILDIRIM YERİNDE DURAMADI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da derbi maçta takımını yalnız bırakmadı. İlk olarak, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Metro Enerji Salonu'ndaki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini izleyen Yıldırım, daha sonra bu salonun yanındaki Ülker Sports Arena'ya geçti. Yıldırım maçı, kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu, asbaşkanlar Salih Ozan Balaban ve Önder Fırat'la Fenerbahçe kenar yönetiminin hemen arkasındaki tribünden izledi.

GERGİN ANLAR

Ülker Arena'da oynanan Fenerbahçe - Galatasaray Odebank karşılaşmasında ortalık karıştı. Mücadelede son periyot oynanırken Fenerbahçeli taraftarlar ile Galatasaray benchi arasında tartışma çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar benche doğru yoğun tepki gösterdi, araya güvenlik görevlileri girdi ve oyun bir süre durdu.
Özellikle Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman'a doğru atılan yabancı maddeler sonrası Fenerbahçe koşu Obradovic hızlı adımlarla olay yerine gelerek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.
Karşılaşmayı tribünden takip eden Başkan Aziz Yıldırım olayları yatıştırmak için mikrofonu eline aldı ve taraftarlara "Tuzağa düşmeyin, tahrik ediyorlar sizi" diyerek sakin olmaları uyarısında bulundu.
Aziz Yıldırım'ın anonsunun ardından Obradovic, Melih Mahmutoğlu'nu anons yapması için masaya gönderdi. Ergin Ataman, hakemin kararı dışında Obradovic'in anons yaptırmasına tepki gösterdi. Sarı lacivertli tribünler ikinci anonsun ardından sakinleşti.
 

 

 

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/olayli-derbide-aziz-yildirim-yeride-duramadi/1136843