Yazdır

Fuerza Bruta Vakkorama ile ilk kez İstanbul'a geliyor

Tarih: 13 Ekim 2016 - 10:16

Tüm dünyada 5 milyon kişinin izlediği FUERZA BRUTA, New York, Buenos Aires, Londra, Mexico, Pekin, Tel Aviv ve Miami'den sonra İstanbul'da izleyenlerin ayaklarını yerden kesecek

Seyirciyle zihinsel bir bütünlük kuran, ilham ve yaratıcılığın bir arada yaşandığı bu farklı performans 10 farklı bölüm ile 70 dakika boyunca büyüleyici bir deneyim sunuyor ve izleyenlere bir gösteriden çok daha fazlasını vadediyor.

10 yılda 29 ülke ve 54 şehirde, 5000’in üzerinde performans ile 5 milyondan fazla izleyiciyle buluşan Fuerza Bruta, İstanbul’da hafızalardan çıkmayacak bir gösteriye imza atacak.

YOĞUN TALEP ÜZERİNE 2 YENİ GÖSTERİ SEANSI EKLENDİ

Sadece 10 gösteri ile seyirciyle buluşması planlanan Fuerza Bruta’ya gelen yoğun talep üzerine 2 yeni gösteri seansı eklendi.

Gösterildiği tüm ülkelerde kapalı gişe sahnelenen muhteşem gösterinin biletleri hızla tükeniyor. İzleyicinin büyük ilgi gösterdiği Fuerza Bruta’nın 4 gösterisinin biletleri şimdiden tükendi. Sadece 10 gösteri ile seyirciyle buluşması planlanan Fuerza Bruta’ya gelen yoğun talep üzerine 19 ve 20 Kasım tarihlerinde 18:00 seansları da eklenerek biletler satışa açıldı.

Dünyanın en olağanüstü gösterisini İstanbul’a getirecek olan VAKKORAMA; Fuerza Bruta ile tüm gençleri ve kendini genç hissedenleri "akılda kalıcı deneyimler" yaşamaya davet ediyor.

NEFESLERİ KESECEK, ŞAŞIRTACAK HEYECAN VERECEK

Teknoloji ile sanatın biraraya geldiği FUERZA BRUTA, izleyicilerin 360 dereceyle izleyebilecekleri bir sahne ve akıllara durgunluk veren görsel efektler ile muazzam bir illüzyon yaşatıyor."Brute Force”, İspanyolca’da “ağzı açık bırakacak, şaşırtıcı, heyecan verici” anlamına gelirken, FUERZA BRUTA, dev kadrosuyla müzik, su, dans ve akrobasi ile örülü muhteşem bir gösteri vadediyor. De La Guarda’nın dünyaca ünlü yaratıcılarından Arjantinli dahi Diqui James’in sahneye koyduğu bu nefes kesen dinamik gösterinin biletleri tükenmeden yerinizi alın.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/fuerza-bruta-vakkorama-ile-ilk-kez-istanbula-geliyor/1126648