Yazdır

TEB Nakit Yönetimi’ne iki uluslararası ödül birden!

Tarih: 21 Eylül 2016 - 11:26

Türk Ekonomi Bankası (TEB), uluslararası finans ve bankacılık dünyasının en prestijli iki organizasyonu tarafından ödüle layık görüldü

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yenilikçi ürün ve hizmetleriyle uluslararası alanda ödüllendirilmeye devam ediyor. İngiltere’nin en önemli ödül organizasyonlarından biri olan Best Business Awards tarafından “Müşteri Odaklılık (Best Customer Focus)” kategorisinde ödüle layık görülen TEB,  Asya pazarında faaliyet gösteren bankalar arasında en yenilikçi proje ve uygulamaları ödüllendiren Asian Banking and Finance tarafından da “Türkiye’de Yılın En İyi Nakit Yönetimi Bankası” seçildi.

TEB’e Best Business Awards’tan birincilik

TEB, nakit yönetiminden yeni ödeme sistemlerine, ekonominin geleceğinden önümüzdeki döneme ilişkin öngörülere kadar geniş bir yelpazede gerçekleştirdiği TEB Nakit Yönetimi Akademisi ile büyük ve orta ölçekli pek çok şirketin yer aldığı Best Business Awards’ta 20 kişilik seçkin jürinin değerlendirmesinin ardından “Müşteri Odaklılık (Best Customer Focus)” kategorisinde birinciliği elde etti. Jüri değerlendirmesinde, katılımcıların yüzde 97 memnuniyetiyle sonuçlanan TEB Nakit Yönetimi Akademisi etkinliğinin sektörde bir ilk olduğu da belirtildi.

TEB Nakit Yönetimi’ne Asya’dan ödül

TEB, Asya pazarında faaliyet gösteren bankaları ödüllendiren Asian Banking and Finance’den ise KPMG, Deloitte Consulting, Ernst and Young ve PwC yetkililerinden oluşan jüri üyelerinin değerlendirmesiyle “Türkiye’de Yılın  En İyi Nakit Yönetimi Bankası” seçilmeyi başardı. Yenilikçi ürün ve hizmetleri sayesinde Türkiye’nin en iyisi seçilen TEB, 2014 ve 2015 yıllarında da ödülü kazanmıştı.

“Nakit Yönetimi danışmanlık hizmeti de sunuyoruz”

Şirketlerin finans süreçlerini teknolojik gelişmelerle buluşturarak kolaylaştırmayı ve bu sayede katma değer yaratmayı hedeflediklerini belirten TEB Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gülümser Özgün Henden, yenilikçi ürün ve hizmetlerinin başarısının gerek yurt içinde gerekse uluslararası alanda tescillenmiş olduğunu söyledi. Henden, “TEB olarak, odağımıza aldığımız iş ortaklarımızın ihtiyaç ve beklentilerini dinliyor; teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Müşterilerimize finansal işlemleri için sadece bankacılık hizmeti değil, nakit yönetimi danışmanlık hizmeti de sunuyoruz. Geliştirdiğimiz tahsilat, ödeme ve bilgi servislerimizle, müşteri odaklı hizmet anlayışımız ve yenilikçi yaklaşımımız sayesinde bu değerli ödüllere layık görülmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

TEB Nakit Yönetimi’nin son dönemde geliştirdiği yenilikçi  ürün ve servisler arasında e-Arşiv, E-DBS, e-TFS, Sanal Hesap gibi ileri teknolojiden faydalanarak şirketlerin tahsilat, ödeme, faturalaşma gibi süreçlerini hızlandıran, kolaylaştıran, güvenli hale getiren çözümler bulunuyor.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/teb-nakit-yonetimine-iki-uluslararasi-odul-birden/1119966