Yazdır

Akbank’ın yatırım dünyasındaki büyük başarısı

Tarih: 16 Haziran 2016 - 12:16

Akbank Finansal Koordinasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıl Özus, Extel Surveys Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi’nde Türkiye’de ilk sırada yer alırken; Akbank Yatırımcı İlişkileri Ekibi de ankette ikinci oldu

Extel Surveys tarafından 43. kez düzenlenen Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi’nde, Avrupa veTürkiye’deki en iyi Yatırımcı İlişkileri ekipleri belirlendi. Yaklaşık yirmi bin kişinin değerlendirmesiyle gerçekleşen ankette, Akbank da bu alandaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlamış oldu. Akbank Finansal Koordinasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Atıl Özus 50 CFO arasında “Türkiye’de En İyi Yatırımcı İlişkileri Yapan CFO” seçildi. Akbank Yatırımcı İlişkileri Bölümü de 82 kurum arasında “En İyi Yatırımcı İlişkileri Ekibi” kategorisinde ikinci sırada yer aldı.

Özus, konuyla ilgili olarak, “Böylesine önemli bir ankette Akbank Yatirimci İlişkileri olarak en ön sıralarda yer almamiz ve Akbank’ın mevcut piyasa değeri, yatırımcıların Akbank’a duydugu güvenin net göstergesidir. Şeffaf, açık ve sürdürülebilir iletişim stratejimiz ile hissedarlarımıza değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/akbankin-yatirim-dunyasindaki-buyuk-basarisi/1045273