Yazdır

İş Bankası iştiraki Bayındır'a ödül

Tarih: 09 Haziran 2016 - 15:49

İş Bankası iştiraki olan Bayındır Sağlık Grubu’nun Levent Tıp Merkezi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ödüle layık görüldü

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Özel Bayındır Levent Tıp Merkezi'ni teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. İş Bankası iştiraki olan ve Türkiye’de sağlık sektörünün lider ve öncüleri arasında yer alan Bayındır Sağlık Grubu’na bağlı Özel Bayındır Levent Tıp Merkezi; yürürlükte bulunan mevzuat hükümlerine uygun olarak, eksiksiz ve güvenli sağlık hizmeti sunumunda göstermiş olduğu gayret ve özverili çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan ve teşekkür belgesini takdim eden İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami Albayrak şunları söyledi: “Dönem içerisinde birçok tıp merkezi denetlendi. Bu denetimlerde, mevzuat uygunluğu ve güvenilir sağlık hizmeti sunumu gibi birçok durum incelendi. Bu merkezlerin içerisinde uyarı ve ceza alan kurumlar olduğu gibi takdir edilecek kurumlar da bulunuyor. İşte bu sebeple gösterilen başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür belgesi vermek istedik.”

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/is-bankasi-istiraki-bayindira-odul/1043822