Yazdır

GMP3 protokolü ve BKM TechPOS masaya yatırılıyor

Tarih: 17 Mayıs 2016 - 15:54

Ödeme sistemlerinin önde gelen temsilcileri, 24 Mayıs Salı günü yeni nesil yazarkasa POS ile GMP3 entegrasyonu ve BKM TechPOS için bir araya geliyor...

Bütün yazarkasaların kademe kademe yeni nesil ödeme kaydedici cihazlara dönüştürüldüğü bugünlerde önemli bir etkinlik düzenleniyor. Yeni nesil ödeme kaydedici cihaz üreticisi Mikrosaray tarafından Dedeman Gayrettepe İstanbul Oteli’nde 24 Mayıs 2016 Salı akşamı düzenlenecek etkinlikte katılımcılara, yeni nesil yazarkasa POS ile GMP3 entegrasyonu hakkında önemli bilgiler verilecek, ayrıca yeni dönemde önemi daha da artması beklenen BKM TechPOS uygulaması tanıtılacak.

Bankalararası Kart Merkezi’nin (BKM) ana sponsor olduğu etkinliğin co-sponsorları arasında ödeme sistemleri dergisi PSM de yer alıyor. Sektör temsilcilerine yönelik GMP3 teknik entegrasyon eğitimi ve yazarkasa yasal mevzuat eğitimiyle başlayacak etkinliğin açılış konuşmasını Mikrosaray Genel Müdürü Latif Güler yapacak. Ardından Eray Teknoloji Genel Müdürü Yakup Demir, “Yazarkasanın Dünü Bugünü” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek. BKM Genel Müdür Yardımcısı Celal Cündoğlu ise BKM TechPOS’un sektöre, üye işyerlerine ve tüketicilere ne getirdiğini anlatacak.

Etkinlikte ayrıca, Mikrosaray Genel Koordinatörü Sevim Tel, GMP3 entegrasyonu protokolü hakkında genel bir bilgilendirme yapacak. “Başarı Hikayeleri” bölümünde ise e-fatura ve YÖKC entegrasyonu ile Türkkep, restoran sistemlerinde Pidion MT360E uygulamasıyla da Arkhe Yazılım ele alınacak.

RED BOX Orkestrası eşliğinde Esra Güner’in performansını izleyecek olan katılımcılar arasında Turkcell sponsorluğuyla hediye çekilişi yapılacak. Etkinlik plaket töreniyle sona erecek.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/gmp3-protokolu-ve-bkm-techpos-masaya-yatiriliyor/1033536