Yazdır

Akbank Düşünce Kulübü geleceğin bankasını tasarlıyor!

Tarih: 25 Nisan 2016 - 14:57

Akbank Düşünce Kulübü üyelerinin "Yıl 2025: Geleceğin Bankası” temasından yola çıkarak geleceğin bankacılığını şekillendirdikleri projeleri, alanlarında uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirildi

Akbank Düşünce Kulübü üyeleri, gerçekleştirilen proje yarışmasında bu yıl bankacılığı ele alarak, geleceğin bankası tasarımı üzerine projeler hazırladı. Düşünce Kulübü üyelerinin çalışmaları, akademisyenler, Akbank yöneticileri ve dijital pazarlama uzmanlarından oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucu, bu yılın birincisi seçilen ODTÜ'den Semih Yıldırım, Harvard Yaz Okulu ödülünü kazandı. Boğaziçi Üniversitesi'nden Merve Cerit ikinci olurken, Sabancı Üniversitesi'nden Onur Veyisoğlu ile Bilkent Üniversitesi'nden Berkay Büke üçüncülüğü paylaştı ve Teknosa hediye çeklerinin sahibi oldular.

Ödül törenine Akbank İnsan Kaynakları ve Strateji’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce ve Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Oğuz Babüroğlu da konuşmalarıyla katıldı. Ayrıca, farklı iş birimlerinden Akbank yöneticileri ile kulübe önceki senelerde dahil olmuş pek çok üye de ödül töreninde yer aldı.

Akbank İnsan Kaynakları ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, bu yıl da en az projeleri üreten üyeler kadar heyecanlandıklarını, taze ve açık zihinlerden, ilham veren fikirlerden ve gençliğin dinamizminden çok etkilendiklerini belirtti.

Süreç boyunca öğrencilere danışmanlık yapan Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Arama Danışmanlık kurucusu Oğuz Babüroğlu da Akbank Düşünce Kulübü üyelerinin tümünün çok güzel proje önerileri sunduklarını, seçim yapmakta oldukça zorlandıklarını vurguladı.

Bu Yılın Jüri Üyeleri

Turgut Güney – Akbank
Kayhan Yavaş – Akbank
Serhat Yıldırım – Akbank
Gökçe Dervişoğlu Okandan – Bilgi Üniversitesi
Aybek Korugan – Boğaziçi Üniversitesi
Arda Karakaya – Agency Look

Akbank Düşünce Kulübü Hakkında

Akbank’ın gençlerle birlikte düşünmek ve Türkiye’nin geleceği için birlikte değer yaratmak amacıyla hayata geçirdiği “Akbank Düşünce Kulübü” genişlemeye devam ediyor. Sekizinci yılında da Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden başvuran çok sayıda öğrenci arasından seçilen 9 yeni üye ile toplam 155 üyeye ulaşan Düşünce Kulübü, yaratıcı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Her yıl belli sayıda öğrencinin katılımıyla sürekli büyüyerek aktivitelerini sürdüren Düşünce Kulübü, üyelerinin kendilerini geliştireceği uzun soluklu sosyal bir birliktelik için de önemli ve kalıcı bir platform oluşturuyor.

Akbank Düşünce Kulübü, geleceğin yöneticileri olmaya aday, üniversite yaşamında başarılı, aynı zamanda sosyal, iletişim gücü kuvvetli gençlerin Akbank ve Akbank yöneticileri ile sürekliliği olan, aidiyet duygusu yüksek, değer yaratan bir kulüp çatısı altında bağ kurmasını sağlamayı hedefliyor.

Kulübe üyelikte; yenilikçi, yaratıcı, dışa dönük, analitik, sonuç odaklı, iletişimi güçlü, takım çalışmasına yatkın, çok boyutlu düşünebilen 3. sınıf öğrencileri tercih ediliyor. Bu yıl bu kriterler doğrultusunda yapılan başvurular arasından programa 9 öğrenci seçildi.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/akbank-dusunce-kulubu-gelecegin-bankasini-tasarliyor/1011392