Yazdır

Yoga eğitmenine hakaret ve tehdit soruşturması

Tarih: 03 Nisan 2016 - 09:52

Yoga uzmanı Akif Manaf’a hakaret ve tehdit ettiği iddia edilen Ülkü B. hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Yoga uzmanı Akif Manaf’ın,  kendisine karşı hakaret ve tehdit suçlarını işlediği gerekçesi ile yaptığı başvuru sonucunda yoga eğitmeni Ülkü B. hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nda soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Yoga Academy eski yöneticisi ve eğitmeni olan Ülkü B.’in, Ankara’da görülen bir dava sırasında mahkeme koridorlarında Akif Manaf’a pekçok tanığın önünde hakaret ve tehditlerde bulunduğu öne sürüldü.
Ülkü B.’nin Manaf’ın avukatı Berrin Kurtukan Var’a da bir duruşma esnasında hakaret ve iftira içerikli söylemlerde bulunduğu,  mahkeme tutanaklarına geçtiği belirtilen söz konusu ifadelerle ilgili yapılan şikayet üzerine yoga eğitmeni hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da bir soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Ülkü B. için ayrıca Yoga Academy internet sitelerinin çökertilmesi ve sosyal medya hesaplarının ele geçirilmesine yönelik iddialarla ilgili olarak da “Bilişim Suçları” kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda hakkında soruşturma yürütüldüğü belirtiliyor. Hakkında yürütülen soruşturmalar sonucunda Ülkü B.’in 4 yıl hapis istemi ile yargılanabileceği belirtiliyor.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/yoga-egitmenine-hakaret-ve-tehdit-sorusturmasi/1006368